Csepel Rózsadombja szemétlerakóvá vált

Csepel Rózsadombja szemétlerakóvá vált

Sziasztok!  Korábban már bejelentettem illegális szemétlerakót, és most újra elegem lett abból, ami a Csepel Rózsadomb üdülőövezetben és a Duna parton történik. 

Helyszín: 47.405553,19.045006 koordináta környéke.

A mellékelt képeken egy üres telken lerakott hatalmas adag hulladék látható, amihez 2019. 06. 08-án 3 teherautóval hoztak újabb adagot a már korábban odahordott szeméthez. Van közte háztartási hulladék és építési sitt is. A nagy része azonban lomtalanításból illegálisan lepakolt bútor. Sajnos, vannak a kerttulajdonosok között “hulladékgazdálkodók” is, akik egy kis plusz pénzért lepakoltatják a saját portájukra a hulladékot, majd feldolgozzák azt (elégetik). Ezek itt mind olyan lomtalanításból érkezett sok tonnányi szemét, amiért a lomtalanító vállakozók több tízezer forintot átvesznek a megrendelőtől, majd 5000 Ft-ért lepakolják az átvevő telkén. De most már az üres telkeket is beborítja a szeméthalom!
Ami pedig a legszomorúbb, az az, hogy van egy kis löszfal is a környéken, ahol évek óta védett gyurgyalagok fészkelnek és költenek. Most az ő költőhelyüket is telerakták szeméttel…

Remélem, hogy tudtok segíteni abban, hogy ez az állapot minél előbb megszűnjön!
A képeket tegnap, 2019. 06. 09-én készítettem.