Autóalkatrész illegális lerakása Esztergomban

Autóalkatrész illegális lerakása Esztergomban

A bejelentés szövege
A csatolt térkép.jpg fájlon bejelöltem az autóalkatrész halom helyét (1-es szám, gps koordináták is a képen, a szemét egy földút mellett van). A 2-es számú területen a földúton szétszóródott alkatrészek vannak. Vélhetően a szállítás közben szóródtak le az alkatrészek, de nem álltak meg felszedni.

Az 1-es számú helyen az alkatrészek mellett épület bontási hulladék is van, illetve kerítés nád. Én kb. egy hete nem jártam arra, akkor még nem volt ez a halom, így ennél pontosabban nem tudom megmondani, hogy mikor kerülhetett oda. A 11-es főút és a Duna közötti rész régi termelőszövetkezeti terület. Néhány most is gondozott telken, parcellán kívül eléggé elhagyatott. Ugyanakkor ezen a területen őzek, vaddisznók, rókák, fácánok.

A bejelentés időpontja: 2019.01.27.

A bejelentést továbbítjuk az illetékes önkormányzatnak.

Köszönjük a bejelentést!


Felhívás illegális hulladék bejelentésre!

A további bejelentéseket is várunk, hogy segítsük az illetékes önkormányzatok munkáját. Ide kattintva érhető el a bejelentési felület, ahol 2019-től a bejelentéseket, regisztráció után várjuk. Továbbá ha helyszínre vagy máshova szemétszedési akciókat szerveznél kattints ide.